“3.000 νύχτες” στο Αλκυονίς – Προβολή ταινίας από την ΟΓΕ για την Παλαιστίνη

Η ΟΓΕ εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, στους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους στις ισραηλινές φυλακές και ιδιαίτερα στις γυναίκες, σας καλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «ΑΛΚΥΟΝΙΣ», όπου θα προβληθεί η Παλαιστινιακή ταινία «3000 νύχτες» της MAI MASRI.

Υπό την αιγίδα της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας του Κράτους της Παλαιστίνης στην Αθήνα, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, στους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους στις ισραηλινές φυλακές και ιδιαίτερα στις γυναίκες, σας καλεί να παραβρεθείτε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «ΑΛΚΥΟΝΙΣ», Ιουλιανού 42-46, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00, όπου και θα προβληθεί η Παλαιστινιακή ταινία «3000 νύχτες» της MAI MASRI.
Στην προβολή θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, ο Κ. Marwan Toubassi, η Προέδρος της (ΟΓΕ), η Κα. Χριστίνα Σκαλούμπακα, και η σκηνοθέτης της ταινίας, η Κα Mai Masri.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: