Υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟ στους συλληφθέντες για τα επεισόδια του ντέρμπι ( ; )

Δεν είναι κάτι που δεν ξέραμε, αλλά τώρα φαίνεται να δένει με αποδείξεις. Πίσω από τους χούλιγκαν δε βρίσκεται η “τυφλή, οπαδική βία” γενικά και αόριστα, αλλά οι ΠΑΕ και συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Κάνουν την ανάγκη τους οι αρκούδες στο δάσος;
Κρύβονται οι ΠΑΕ πίσω από τους “γνωστούς-άγνωστους” χούλιγκαν που κάνουν επεισόδια;
Τα ρητορικά ερωτήματα πληθαίνουν και τα σύννεφα δεν είναι αρκετά βαριά, για να μας κρατήσουν.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρειάζεται προσοχή για τις διάφορες πληροφορίες, τις πηγές τους και τις σκοπιμότητες που μπορεί να κρύβουν. Για αυτό κι εμείς τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Όπως μεταδίδει λοιπόν το Sport24, επικαλούμενο “τσεκαρισμένες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ.”

Ο άνθρωπος που ηγήθηκε της εισβολής των οπαδών του Παναθηναϊκού στο 5΄του ντέρμπι και κατέληξε στην επίθεση στον μικρό πάγκο του Ολυμπιακού, δεν ήταν κάποιος… χούλιγκαν, αλλά γνωστός οπαδός, παλιός αθλητής του συλλόγου και υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μάλιστα, το συγκεκριμένο άτομο εργάζεται στην ασφάλεια της ομάδας, κάτι που εξηγεί πιθανότατα γιατί έφτασε η συγκεκριμένη ομάδα τόσο εύκολα δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι κάτι που δε γνωρίζαμε, για να πέσουμε από τα σύννεφα. Τώρα όμως φαίνεται να δένει και με αποδείξεις. Ακόμα όμως και αν -για κάποιο λόγο- οι “τσεκαρισμένες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ.” δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αποδεικνύουν τον επικοινωνιακό πόλεμο μεταξύ επιχειρηματικών συμφερόντων, που επεκτείνεται σε κάθε επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως το έργο το έχουν μυριστεί πολλοί οπαδοί των πράσινων, που αποδοκίμαζαν την ομάδα των κουκουλοφόρων που ξεκίνησε τα επεισόδια. Κι όπως φαίνεται, η υποψία τους βγαίνει αληθινή. Η ομάδα είχε καθοδήγηση που τους υποκινούσε και τους κατάλληλους ανθρώπους σε νευραλγικά σημεία, για να πετύχει ο σκοπός της.

Περιμένουμε τις εξελίξεις, για να δούμε αν θα υπάρξουν συγκεκριμένες αποκαλύψεις ή θα οδηγηθεί η υπόθεση σε κουκούλωμα.

Υστερόγραφο: την ίδια στιγμή, υπάρχει μια σοβαρή καταγγελία για ένα φίλο του Παναθηναϊκού, που έχασε το μάτι του από χτύπημα αστυνομικού. Προφανώς ζήλεψαν τις γαλλικές δυνάμεις καταστολής που κατέχουν το ρεκόρ σε τέτοια “περιστατικά” και είπαν να τις μιμηθούν για να… “πατάξουν τη βία στα γήπεδα”. Μην περιμένετε όμως να δείτε σχετικό ντόρο και σχόλια από όσους αναμασάνε την “καταδίκη της βίας από όπου κι αν προέρχεται”, γιατί αυτή η βία είναι υπεράνω κριτικής…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: