“Ψυχούλα” ο Τσιάρτας – Αρνήθηκε την “πρόταση”: “Δε θέλω να διχάσω τον κόσμο της ΑΕΚ…”

Ο Τσιάρτας αρνήθηκε την “πρόταση” -ενώ είχε ανακοινωθεί η συμφωνία- της ΠΑΕ, για να “μη διχάσει” τον κόσμο της ομάδας, που ήταν ομόθυμα εναντίον της πρόσληψής του.

Η είδηση που παίζει εδώ και λίγη ώρα στα αθλητικά site, είναι ότι ο Β. Τσιάρτας αρνήθηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, γιατί “δεν ήθελε να διχάσει τους φιλάθλους” της αγαπημένης του ομάδας, όπως εξήγησε με μήνυμά του στον προσωπικό του τοίχο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ»

Ποια είναι η πραγματικότητα; Αφενός ότι δεν υπήρχε απλή πρόταση αλλά ολοκληρωμένη συμφωνία. Ότι ο λαός της Ένωσης δεν ήταν “διχασμένος”, αλλά ομόθυμα εναντίον της πρόσληψης ενός δηλωμένου ρατσιστή, σε έναν προσφυγικό σύλλογο -κάτι που φάνηκε από τις ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών και αυτός ακριβώς είναι ο βασικός παράγοντας που απέτρεψε την κλεισμένη συνεργασία. Και ότι -τέλος- ο Τσιάρτας μπορεί να μοιράζεται κοινές αξίες μόνο με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Μελισσανίδη, οι ευθύνες του οποίου παραμένουν στο ακέραιο.

Τα υπόλοιπα είναι απλώς για να γράφονται στα επίσημα ΜΜΕ…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: