Όποιος κι αν νικήσει, εμείς θα χάσουμε

Τη διαφορά μπορεί να την κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αν πατήσει το κουμπί και πάν’ όλοι στο διάβολο, Warriors, Cavs, NBA, μαζί με αυτόν που εφηύρε το hand-checking και αποστείρωσε το μπάσκετ.

Προσθέτουμε στο χτεσινό συλλογικό κείμενο για τους τελικούς του ΝΒΑ ένα υστερόγραφο του Τοτέμ (που θα ήταν κρίμα να πάει χαμένο), σε fight-clubικό στιλ και ύφος, με βασική αφετηρία πως… όποιος από τους δυο κι αν νικήσει, Cavs ή Warriors, εμείς θα είμαστε οι χαμένοι. Εκτός κι αν πατήσει ο Κιμ το κουμπί…

Ποιος θα το πάρει και γιατί;
Δεν μας ενδιαφέρει. Ο ΛεΜπρόν δεν έχει ελαττώματα, ο Κάρυ δεν έχει ελαττώματα, ο Ντουράντ είναι φανατικός χριστόληπτος, ο Ίρβινγκ πιστεύει στη θεωρία συνωμοσίας ότι η Γη είναι επίπεδη, γενικά δηλαδή άσ’τα να πάνε. Πού είναι οι εποχές που ο σύντροφος Ρόντμαν έχανε 11 σερί βολές στους τελικούς, που ο Μπιλ ο Λέημπίερ ο τίμιος κουτούλαγε τον Έι Σι Γκριν, που ο Ρικ ο Μαχόρν έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Μάτζικ κλπ κλπ…

Ποιος θέλεις να το πάρει;
Τέσπα, αφού δεν γίνεται να πέσει μετεωρίτης στο γήπεδο και να πεθάνουνε όλοι, ας το πάρουν οι Καβς, γιατί είναι λιγότερο θρήσκοι από την πρώην ομάδα του παπα-Μαρκ του Τζάκσον.

Ποιος θα είναι ο MVP;
O James Comey, αν τελικά πέσει ο Trump.

Ποιος-τι μπορεί να κάνει την έκπληξη-διαφορά;
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αν πατήσει το κουμπί και πάν’ όλοι στο διάολο, Warriors, Cavs, NBA, μαζί με τον παπάρα που εφηύρε το hand-checking και αποστείρωσε το μπάσκετ.

Πώς περιμένεις να πάει η σειρά;
Βαρετά, ηλίθια, αποστειρωμένα, όπως πάει από το 98-99 και μετά…

Ακριβής πρόβλεψη: Πόσο θα λήξει;
Sweep οι Cavs.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: