Ο Grandmaster του Ταεκβοντό Ky – Tu Dang στα καλοκαιρινά camp του Δήμου Πατρέων

Ο κορυφαίος παγκόσμιος πρωταθλητής επισκέφθηκε το camp του Δήμου και μετέδωσε στα παιδιά τις γνώσεις και τις εμπειρίες που τον οδήγησαν σε διεθνείς διακρίσεις και κατόπιν τους δίδαξε ασκήσεις αυτοάμυνας.

Τα παιδιά του καλοκαιρινού camp του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ Αγυιάς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να διδαχθούν τεχνικές του Tae Kwo Do από τον Grandmaster, Ky – Tu Dang. Ο κορυφαίος παγκόσμιος πρωταθλητής επισκέφθηκε το camp του Δήμου και μετέδωσε στα παιδιά τις γνώσεις και τις εμπειρίες που τον οδήγησαν σε διεθνείς διακρίσεις και κατόπιν τους δίδαξε ασκήσεις αυτοάμυνας.

Ο Grandmaster του Tae Kwo Do, Ky - Tu Dang στα καλοκαιρινά camp του Δήμου Πατρέων

Ο Grandmaster του Tae Kwo Do, Ky – Tu Dang στα καλοκαιρινά camp του Δήμου Πατρέων

Ο βιετναμέζικης καταγωγής πρωταθλητής και πλέον μόνιμος κάτοικος Δανίας, προσέφερε ένα πρόγραμμα πλούσιο, διαδραστικό και εντυπωσιακό στο οποίο τα παιδιά αφομοίωσαν όλες τις πτυχές ενός δυναμικού και πνευματικού αθλήματος από έναν διεθνώς καταξιωμένο αθλητή.

Ο Ky – Tu Dang κατέχει 9 Dan, είναι γενικός επόπτης της παγκόσμιας ομοσπονδίας τεχνικών πρωταθλημάτων, τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Εκπαιδευτής Διεθνών Διαιτητών Τεχνικών Πρωταθλημάτων της ETU και της WTF, και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Δανίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: