Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; – Ο Αχιλλέας Μπέος ομιλητής σε συνέδριο για τα στημένα παιχνίδια

Την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πλαισιώνουν διαλέξεις του Άκη Τσοχατζόπουλου για τις μίζες, του Γιώργου Λιάγκα για τον σεξισμό και της Τατιάνας Στεφανίδου για τον κιτρινισμό των ΜΜΕ.

Αν ήταν μάθημα στο Πανεπιστήμιο, θα ήταν καθηγητής.
Κι αν ήταν τρολιά, θα έβαζε υποψηφιότητα για την καλύτερη της χρονιάς.

Η πραγματικότητα όμως ξεπερνά τη φαντασία. Και έτσι ο Αχιλλέας Μπέος, ο δήμαρχος Βόλου, θα μιλήσει σε Συνέδριο για τα στημένα παιχνίδια -χωρίς να διευκρινίζεται με σαφήνεια αν θα πάρει θέση εναντίον τους ή όχι.

Όπως διαβάζουμε στο Magnesianews:

Η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο για την Συνθήκη Μακολέν για την καταπολέμηση των Χειραγωγημένων Αγώνων – CLEAN SPORTS www.cleansports.net – διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΑΚΟΛΕΝ (MACOLIN). ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ/Macolin Convention. IP, Sports and Commerce» στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο THE MET HOTEL.

Το συνέδριο βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου και του Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUINIP).

Με την ευγενική συμμετοχή και υποστήριξη της ΕΑΝΔΑ και της ΕΑΝΔΙΘ και με την υποστήριξη του ISDE- LAW BUSINESS SCHOOL – ΙΣΠΑΝΙΑ.

Μεταξύ των Keynote Speakers και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μέχρι πριν από λίγο χρονικό διάστημα ήταν εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Κοριόπολις, που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε και αθωώθηκε, σε δεύτερο βαθμό. Συντονιστής θα είναι ο Κυριάκος Θωμαΐδης, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής Η ΔΙΚΗ.

Ε, αφού αθωώθηκε, τότε εντάξει…

Και αν κάποιος πιστεύει ότι είναι πχ μια εκδήλωση του Δήμου, όπου θα μιλήσει μόνος του ο Μπέος -και ο καθένας έχει δικαίωμα να μιλάει μόνος του- είστε γελασμένοι. Στο ίδιο συνέδριο θα μιλήσουν διάφοροι Πανεπιστημιακοί, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και υπουργοί παλιότερων κυβερνήσεων, που περιβάλλουν με κύρος τις εργασίες του…

Τώρα το γλυκό έχει δέσει…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: