Πιέρρος 1.5! Η επιστροφή Ελλάδα. Το σωτήριον έτος 2020.

Όλοι οι σοβαροί και υπεύθυνοι αρθρογράφοι της Κατιούσας είναι στις επάλξεις και σχολιάζουν με σοβαρότητα και θάρρος την επικαιρότητα. ΟΛΟΙ; ΟΧΙ!

Ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο. Η πανδημία του κορωνοϊού είναι παντού.

Η κυβέρνηση περνάει αντιλαϊκό μέτρο μετά από αντιλαϊκό μέτρο και χουντικό νομοσχέδιο μετά από χουντικό νομοσχέδιο.

Ο Τραμπ κάνει, ότι κάνει γενικά ο Τραμπ. Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν αναρωτιέται πλέον.

Βιντεάκια ερωτικού περιεχομένου Ελλήνων influencer κατακλύζουν  το διαδίκτυο.

Ο Ερντογάν, ΔΙΑΟΛΕ, ο Ερντογάν έκανε την Αγία Σοφία τζαμί.

Όλοι οι σοβαροί και υπεύθυνοι αρθρογράφοι της Κατιούσας είναι στις επάλξεις και σχολιάζουν με σοβαρότητα και θάρρος την επικαιρότητα.

ΟΛΟΙ; ΟΧΙ!

Ένας μοναχικός και εντελώς ασόβαρος τύπος λιώνει μέσα στο σπίτι του διαβάζοντας για την εξεταστική και τρολλάρει χωρίς έλεος τις ελεύθερες του ώρες.
Αλλά όχι για πολύ. Αφού ξεμπέρδεψε με τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις ο γενικός γραμματέας της κωμωδίας (σ.σ. ο βασιλιάς της κωμωδίας των κομμουνιστών) ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Καβαλάει το Τ34 85 του (εδώ η καρδιά μου ήθελε να γράψει Πάντσερ γιατί μεταξύ μας τα σοβιετικά τανκ στον ΒΠΠ ήταν λίγο σαν τρακτέρ με ένα κανόνι κολλημένο από πάνω, αλλά αν το έκανα το κείμενο θα κοβόταν πιο γρήγορα και αιματηρά και από την γερμανική επίθεση στην μητέρα Ρωσία οπότε βάζω λίγη βότκα στο κρασί μου) και έρχεται πιο έτοιμος και πιο ενθουσιώδης από ποτέ για να γεμίσει το καλοκαίρι σας με memes, anime, μουσική, πολιτική, ιστορία, κόμιξ, αποψάρες και πολύ πολύ χιούμορ (ή τουλάχιστον την διεστραμμένη έννοια του χιούμορ που έχει στο κεφάλι του).

Οπότε ετοιμαστείτε να περάσουμε μαζί ένα καυτό καλοκαίρι.

Μόνο εδώ. Στην Κατιούσα!

(Μπόνους που σας χρωστούσα. Μεσαιωνική κατιούσα για τον σύντροφο που ανήκει στην τιμημένη αγροτιά και τσαπίζει την γη ενώ καίει τους φεουδάρχες)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: