Περισσότερος σεβασμός, απέναντι σε όλους τους λαούς της Γης

Για εσάς που αυτοπροσδιορίζεστε ως «αριστεροί», ο σοσιαλσωβινισμός δεν είναι και πολύ μακριά σας. Απλά, η ιδεολογική σας ανεπάρκεια και το μπερδεμένο σας μυαλό, δεν σας επιτρέπουν να το καταλάβετε.

Δυστυχώς είναι αρκετοί αυτοί, οι οποίοι συλλήβδην κατηγορούν, ακόμα και βρίζοντας τους λαούς της Γης… Και μάλιστα είναι αρκετοί και αυτοί, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται αυθαίρετα «προοδευτικοί» και ενίοτε και «κομμουνιστές», και πράττουν το ίδιο… Πόσα μα πόσα τέτοια δεν ακούμε καθημερινά, πόσα δεν γράφονται και μάλιστα από υποτιθέμενα «αριστερά» στόματα και πέννες, όπως: βρωμότουρκοι, κολογερμαναράδες, παλιοεβραίοι και τόσα άλλα…

Να ξέρετε όμως πως έτσι όχι μόνο βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος, αλλά αυτό δείχνει ξεκάθαρα, πως σίγουρα δεν είστε σε θέση  να κατανοήσετε, πως ιστορικά, η εργατική τάξη κάθε χώρας, έχει προσφέρει αμέτρητες θυσίες και έχει δώσει χιλιάδες νεκρούς αγωνιστές, για τη δικαιοσύνη, την προκοπή και τη λευτεριά. Αλλά και πως διαχρονικά, άνθρωποι του κάθε λαού, έχουν προσφέρει πολλά στις επιστήμες, στις τέχνες, στα γράμματα και γενικότερα στην εξέλιξη της κοινωνίας.

Για όλα αυτά λοιπόν, αλλά και για άλλα πολλά χρειάζεται λίγη σεμνότητα και περισσότερος σεβασμός, απέναντι στους λαούς της Γης. Σε όλους τους λαούς, μηδενός εξαιρουμένου… Και το τονίζω το μηδενός εξαιρουμένου, μήπως και το καταλάβετε… 

Μεγάλη προσοχή λοιπόν…

Γιατί… για εσάς που αυτοπροσδιορίζεστε ως «αριστεροί», ο σοσιαλσωβινισμός δεν είναι και πολύ μακριά σας. Στα πρόθυρα βρίσκεται και ας μην το ξέρετε. Και ειλικρινά λυπάμαι πολύ, γιατί δεν είστε και σε θέση να το αντιληφθείτε. Γιατί απλά, η ιδεολογική σας ανεπάρκεια και το μπερδεμένο σας μυαλό, δεν σας το επιτρέπουν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: