Ήταν όλοι τους εκεί

Δεν συνηθίζω αλήθεια να βλογάω τα γένια μου και να μιλώ για προσωπικές επιτυχίες και πως πήγαμε εδώ ή εκεί και να αναλύω τους λόγους ή να τα παρουσιάζω όλα ως αυτονόητα. Είναι  φορές που πρέπει να μιλήσεις για κάποιους που τους νοιώθεις συνοδοιπόρους…

Δεν συνηθίζω αλήθεια να βλογάω τα γένια μου και να μιλώ για προσωπικές επιτυχίες και πως πήγαμε εδώ ή εκεί και να αναλύω τους λόγους ή να τα παρουσιάζω όλα ως αυτονόητα.

Είναι  φορές που πρέπει να μιλήσεις για κάποιους που τους νοιώθεις συνοδοιπόρους, όπως οι άξιοι συνάδελφοι στην Καρδίτσα που παλεύουν στο χειροποίητο θαυματουργό θεατράκι τους. Πρόκειται για τις “Όψεις” με τις πάμπολλες δραστηριότητες και πρόσφατα φιλοξένησαν την παράστασή μας “Το Ανάκτορο στην Άνω Τούμπα” του Παναγιώτη Μέντη.

Η σκηνοθέτης της παράστασης Αγγελική Ξένου, η Ελένη Γερασιμίδου και οι ηθοποιοί Παύλος Βησσαρίου και Φώτης Αθανασίου Μακρής

«Εντάξει» θα πουν όσοι δε μας χωνεύουν – και μην απορείτε, υπάρχουν μπόλικοι που δεν πέρασαν το κατώφλι μας – «σε μικρό χώρο επετεύχθη το sold out».Ναι σε μικρό, λίγο μεγαλύτερο από το δικό μας “Από Κοινού”, είναι οι “Όψεις” της Βασιλικής και του Φώτη Μακρή μα και του αρχιμάστορα Παύλου Βησαρίου, που μας κάλεσαν με σεβασμό κι αγάπη  και μας παραχώρησαν το χώρο χωρίς κανένα μα κανένα δικό τους όφελος παρά μόνο τη φιλία και τις ευχαριστίες μας. Και βέβαια τον θαυμασμό μας για όσους παλεύουν χωρίς να στοχεύουν σε πελατείες αλλά σε Κοινό με σκέψη και σε θέατρο για όλους.

Η ηθοποιός Βασιλική Μακρή, ο ηθοποιός Φώτης Αθανασίου Μακρής, η Ελένη Γερασιμίδου και ο ηθοποιός Παύλος Βησσαρίου. Μετά την παράσταση “Το ανάκτορο στην Άνω Τούμπα” του Παναγιώτη Μέντη στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις στην Καρδίτσα.

Ναι, αυτή τη φορά δε σήκωσα ακουστικό τηλεφώνου να ειδοποιήσω κανένα. Ήρθαν όλοι οι δικοί μας και δώσαν τα διαπιστευτήριά τους συγκινημένοι μαζί με τους υπόλοιπους διαπιστευμένους καλούς και σταθερούς θεατές. Οι δυο προγραμματισμένες παραστάσεις γίναν τρεις και έμεινε μια λίστα αναμονής μεγάλη που μας δεσμεύει να ξαναπάμε όποτε μπορέσουμε στην Καρδίτσα, που άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά και εγκαινίασε μια ανεξίτηλη φιλία με τη Βασιλική, τον Φώτη και τον ακούραστο και πολυσχιδή Παύλο.

Η Ελένη Γερασιμίδου στην παράσταση “Το ανάκτορο στην Άνω Τούμπα” του Παναγιώτη Μέντη

Αξίζουν τα καλύτερα και βέβαια μια επί τόπου επίσκεψη και παρουσίαση.

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν το “Ανάκτορο” θα παίζεται στο “Από Κοινού” για δύο ακόμα Παρασκευοσάββατα μέχρι τις 28-12-2019.

Να είστε όλοι καλά.

 

Περισσότερα για την παράσταση δείτε εδώ:

“Το Ανάκτορο στην Άνω Τούμπα” – Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις για 2η χρονιά

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: