13ος μισθός

Είμαι τόσο ευτυχισμένη από προχθές το βράδυ. Είδα τα χαμπέρια και από τότε υπολογίζω με όποια μέθοδο μου κατέβει στη γκλάβα, βάσει ποίου συστήματος μαθηματικού και ποίου ποσοστού βαφτίστηκε 13ος μισθός αυτό το φιλοδώρημα.

Είμαι τόσο ευτυχισμένη από προχθές το βράδυ 17-5. Μου λέει η Πηνελόπη Πιτσούλη καθώς κατηφορίζαμε μετά την πρόβα. “Σήμερα νομίζω θα μας βάλουνε στην Τράπεζα τα λεφτά”

Καθώς περνούσαμε λοιπόν από την Εθνική της Ιεράς Οδού, έτρεξα με λαχτάρα στο ΑΤΜ. Είδα τα χαμπέρια και από τότε υπολογίζω με όποια μέθοδο μου κατέβει στη γκλάβα, βάσει ποίου συστήματος μαθηματικού και ποίου ποσοστού βαφτίστηκε 13ος μισθός αυτό το φιλοδώρημα. Το βάζω με τη μεικτή μου σύνταξη -που δεν πήρα ποτέ- και το 30%, βρίσκω να μου χρωστάνε 63,80. Βάζω αυτά που παίρνω στο χέρι -τα κανονικά χωρίς τις κρατήσεις 60% λόγω του ότι εργάζομαι πού και πού- πάλι μου βγαίνει μείον 41,90.

Μα τόσο τσιφούτα είσαι θα πείτε με το νου σας. Μα πριν το ξεστομίσετε εναντίον μου κάντε κι αλλιώς και ξεκαθαρίστε επιτέλους τις συγγένειες με τις ληστοσυμορίες που τινάζουν το τραπεζομάντιλο να πέσουν τα ψίχουλα για τα φτωχά σπουργιτάκια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: